Drone series

 

Een hele poos geleden schafte ik me een drone aan. Zoiets interesseerde me al heel lang.     Koos heel bewust voor de DJI Phantom 4 vanwege de beeldkwaliteit. 

In het begin moest ik er een beetje mee leren vliegen maar na enkele vluchten kreeg ik het toestel heel makkelijk onder controle. 

De wetgeving hieromtrent maakt het ook niet echt gemakkelijk want hier in Belgie denken ze dat een drone een gevaar is en alleen als je een bom geld betaald mag je hier vliegen. 

Daarom zal je me ook het meest met mijn drone zien in het buitenland. 

Net ver de grens in Nederland bv is het wel toegelaten om met zo'n toestelletje te vliegen. Tja net als in Duitsland, Frankrijk en Engeland bv mag je daar gewoon vliegen met een drone met een duidelijke kaart met de "no-fly" zones. 

 

Dat zijn plekken in de buurt van een luchthaven, vliegveld of een helikopterlandingsplek... daar mag je natuurlijk niet in de buurt komen om vanzelfsprekende redenen.

Hieronder vind je de filmpjes van mijn vlieg-avonturen. Ik maak ze niet al te lang anders gaat het snel vervelen en uiteindelijk moet het leuk blijven....

Veel kijkplezier.